INICI NOU CURS 2019-2020

Hola a tothom, 


Ja hi som de nou, i aquest curs  la nostra estimada escola està d'aniversari.
Celebrem 100 anys!!



El passat dia 30 va tenir lloc l'Assemblea de l'AFA on vam comunicar el canvi de junta directiva que hi ha hagut. Els membres que conformem l'AFA d'enguany som:

-Presidenta: Cristina Blázquez

-Tresorera: Betlem Toméi
-Secretària: Carolina Fernández
-Vocals: Estrella Amoedo, Sandra de Gea,  Astrid Sánchez i Marta Castiñeira


Es va fer un resum de totes les actuacions que es van dur a terme el darrer curs acadèmic 2018-2019 amb la quota anual i també es van exposar les propostes per al nou curs.


I per finalitzar us recordem que l'aportació a l'AFA anual és de 20€ pel primer fill, 10 pel segon i gratuït pel tercer. Aquelles famílies  que no en volgueu formar part,  i que per tant no us podreu afavorir de les activitats, tallers, xerrades i celebracions, han de passar per secretaria abans del 20 de novembre per tal d'emplenar el full de renúncia a l'associació de famílies de l'escola. 


Volem  donar les gràcies a tots els que van poder assistir a l'assemblea i, com sempre, us animem a totes les famílies a participar amb l'AFA. És important que ens feu arribar els vostres comentaris o suggeriments posant-vos en contacte amb les membres de l'AFA o amb els delegats de curs.

L' AFA som tots!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els teus comentaris i opinions són sempre ben vinguts



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...